• BannerImg

    Daruj pocit bezpečí. Tento dárek má smyl.

    Potěšte své nejbližší poukazem na Krav Maga, pořiďte jim skvělý zážitek a darujte jim zároveň něco užitečného do života. Poukaz vám vystavíme na všechny akce, které pořádáme - úvodní semináře, kurzy přežití, pravidelné tréninky nebo jakoukoli z dalších akcí, které najdete na našem webu.
     

    Úvodní semináře 

    dárkové poukazyÚvodní seminář je nejlepší příležitostí seznámit se se systémem Krav Maga a to jak teoreticky, tak prakticky. Nejprve čeká účastníky krátká teorie - seznámení s Krav Maga a managementem osobní bezpečnosti. Následně si vše prakticky procvičí a naučí se nejefektivnější způsoby ochrany sebe i svých blízkých. Celková délka semináře jsou 3 hodiny - termíny naleznete zde ► Úvod do Krav Maga 

     

    Kurzy přežití 

    dárkový poukazV případě, že chcete svým blízkým dopřát co nejvíce znalostí a dovedností pro jejich ochranu, ale nejste si jistí, jestli by měli zájem trénovat dlouhodobě, pak je kurz přežití ideální variantou. Během tohoto kurzu se účastníci naučí nejen základy sebeobrany Krav Maga a managementu osobní bezpečnosti, ale naučí se i bránit v autě a jeho okolí, zvládat stres, bránit své blízké, používat k sebeobraně běžné předměty a pepřový sprej a mnoho dalšího. Kurzy jsou určené výhradně pro muže nebo pouze pro ženy ◄, díky čemuž se více do hloubky věnují specifickým potřebám obou skupin.
     

    Pravidelný kurz

    dárkový poukazStejně jako u většiny věcí, i v sebeobraně platí, že nejlépe fungují techniky a postupy, které má člověk doopravdy zažité. Proto je potřeba si jednotlivé techniky neustále připomínat a zdokonalovat je tak, abychom je dokázali použít i ve stresových situacích. Toho lze nejlépe dosáhnout pravidelnými tréninky, takže pokud víte, že mají vaši blízcí o Krav Maga skutečný zájem, neváhejte jim pořídit poukaz na Pravidelné lekce ◄. 

     

    Unikátní kurz

    dárkový poukazOd ledna 2020 nabízíme unikátní tříměsíční kurz, kde získáte zásadní informace a dovednosti týkající se osobní bezpečnosti. Náplň kurzu vychází z nejnovějších vědeckých poznatků z psychologie, neurovědy a dalších souvisejících oborů.  Naučíme vás, jak rozpoznávat potenciálně problematické situace, jak se jim vyhýbat i jak je řešit, když už není cesty zpátky. Kurz je postaven na tréninku simulací nejběžnějších reálných problémů. Každý účastník od nás na konci dostane pepřový sprej.



    ČKMA Combat weekend 

    dárkový poukazStaň se mistrem v boji z blízka nebo na zemi. Nový ucelený program Krav Maga Academy zaměřený na konflikt s agresorem, který má s bojem tváří v tvář zkušenosti. Přesně na taková střetnutí vás připravíme v rámci naší série seminářů. Budeme se intenzivně věnovat boji v postoji, na zemi, vše prakticky vyzkoušíme v závěrečném intenzivním semináři zaměřeném na bojové dovednosti a sparring. Tento jedinečný  Combat PROGRAM lze zakoupit jako celek, nebo jednotlivě. 

     

    Jak na to?

    Napište nám na info@krav-maga, stačí uvést následující:

    • jméno obdarované(ho)

    • druh akce (úvodní seminář/kurz přežití/členské příspěvky/...)

    My vám obratem zašleme platební instrukce a vystavíme poukaz.
     

    Otázky a odpovědi

    Jakou má poukaz platnost?

    - poukaz je možné využít na jakoukoliv akci a je platný 6 měsíců od uhrazení
     

    Kdy poukaz obdržím?

    - poukaz je možné zaslat elektronicky nebo si jej můžete vyzvednout v kanceláři na Pankráci (Na Pankráci 32, Praha 4); obdržíte jej nejpozději do 5 pracovního dne ode dne, kdy nám zašlete potvrzení o provedení platby
     

    Musím dotyčného/dotyčnou přihlásit a zaregistrovat?

    - nemusíte, každý poukaz má unikátní číslo, na základě kterého si pak držitel poukazu může vybrat termín, který mu bude nejlépe vyhovovat. Součástí poukazu je i průvodní dopis, ve kterém jsou všechny podrobnosti přihlášení uvedené.
     

    Je možné poukaz vystavit i na jinou akci?

    - ano, rádi Vám vyjdeme vstříc, stačí nám napsat na info@krav-maga.cz.

    Máte-li jakékoli další dotazy, neváhejte nás kontaktovat na info@krav-maga, rádi vše zodpovíme.